In februari 2007 is eigenaar en algemeen directeur dhr. R.J. Trinidad een onderzoek gestart naar het kredietgebruik en het verstrekken hiervan op Curaçao.

Tot zijn verbazing ontdekte hij dat dit met de nodige problemen en veel te hoge kosten gepaard ging en dat dit alles ten koste ging van de ontwikkelingen op Curaçao en besloot hier iets aan te doen.

Met de gedachte “dit kan efficiënter en zeker goedkoper” is hij begonnen aan de start van Opportunity Finance B.V.

Na nog enkele jaren van onderzoek was in juni 2013 het ondernemingsplan voor Opportunity Finance B.V. gereed en was de geboorte van het bedrijf een feit.

Uiteraard bestaat Opportunity Finance B.V. niet uit slechts 1 persoon maar staat er een volledig team voor de ontwikkeling van dit bedrijf  en zijn wij blij met de ondersteuning en medewerking van de volgende personen:

Voor de schermen:
De heer R.J. Trinidad, algemeen directeur en oprichter Van Opportunity Finance B.V.

Achter de schermen:
De heer E. ter Haar, grafisch designer Van ETH Design
Mevr. J. v.d. Broek en de heer A. Mulder, software ontwikkeling van Loyalty Group

Het motto en slogan van Opportunity Finance B.V. is Giving You An Opportunity daarmee geven wij aan dat wij ons volledig inzetten voor de ontwikkeling van Curaçao en haar bewoners.

Opportunity Finance B.V. gaat niet passief werken vanuit het hoofdkantoor, wij werken met resellers waardoor u altijd bij u in de buurt bij ons terecht kunt.

overons1